Αρχική Σελίδα

YUHUAN HAOCHENG METALWARE CO.,LTD. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Το Haocheng Metalware είναι μια επαγγελματική μονάδα παραγωγής στο σχέδιο, την καινοτομία και το μάρκετινγκ των θερμοστατικών στροφίγγων, των θερμοστατικών κασετών, των αισθητήρων και των συναρμολογήσεων ορείχαλκου για περισσότερο από 10 έτη.

 

Κερδίσαμε την ευρύς-σειρά των πελατών από σε όλο τον κόσμο με την αποτελεσματικότητά μας στην παραγωγή, την ανώτατες ποιότητα και την υπηρεσία.  Το ρητό μας είναι ποιότητα είναι πρώτο και η υπηρεσία είναι προ πάντων.

 

 

Βρισκόμαστε σε Yuhuan, Zhejiang (περιοχή Wenzhou). Κέντρο παραγωγής των μερών μετάλλων. Και καλωσορίζουμε θερμά τους φίλους και τους πελάτες για να επισκεφτούμε και να αναμείνουμε με ενδιαφέρον την καλή συνεργασία με σας στο κοντινό μέλλον.

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Είναι επαγγελματικό στην Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία μαζί για τη θερμοστατικούς κασέτα, τους αισθητήρες και τις συναρμολογήσεις ορείχαλκου για περισσότερο από 10 έτη. Η επιχείρηση βρίσκεται σε Yuhuan, Zhejiang, Κίνα. Το Yixin έχει το ραβδί στην επαγγελματική ποιότητα με το ακριβές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης για πάνω από 10 έτη. Το Yixin παρέχει την άριστη ποιότητα των προϊόντων λουτρών για τις παγκόσμιες μέσος-υψηλές αγορές, και κέρδισε την ομόφωνους αναγνώριση και τον έπαινο από τους καταναλωτές.

YUHUAN HAOCHENG METALWARE CO.,LTD. YUHUAN HAOCHENG METALWARE CO.,LTD.
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Yixin

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 800,000-1,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 10% - 20%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα YUHUAN HAOCHENG METALWARE CO.,LTD. Πιστοποιήσεις