Αρχική Σελίδα

Weifang Baile Sanitary Ware Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Ιδρυμένη το 2003, Co. εμπορευμάτων Weifang Baile η υγειονομική, ΕΠΕ είναι μια έρευνα-προσανατολισμένη ιδιωτική επιχείρηση ειδικεμένος στην κατασκευή των βαλβίδων υδραυλικών, τη μηχανική επεξεργασία, τα πλαστικά προϊόντα, τα σταθερά υγειονομικά εμπορεύματα θερμοκρασίας, κ.λπ., την Ε&Α ενσωμάτωσης, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία. Τον Αύγουστο του 2013, τα θεμέλια των νέων πράσινων εγκαταστάσεων τέθηκαν. Τώρα έχει μια σύγχρονη οικοδόμηση εργοστασίων 11958,6 τετραγωνικών μέτρων και μιας στρατικοποιημένης διοικητικής έννοιας. Το 2014, καθιέρωσε τη «Co. εμπορευμάτων Kingsitupu υγειονομική, ΕΠΕ» στη βάση παραγωγής λουτρών στην πόλη Kaiping, επαρχία Γκουαγκντόνγκ. Εξειδίκευση στην παραγωγή των ευφυών θερμοστατών και των προϊόντων λουτρών υψηλών σημείων. Η ισχυρή τεχνική δύναμη της επιχείρησης, διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων προϊόντων, περίπλοκος εξοπλισμός επεξεργασίας και μεγάλης ακρίβειας εξεταστικές μέθοδοι, ειδικεμένος στην παραγωγή και τις πωλήσεις ποικίλων θερμοστατικών προϊόντων στροφίγγων υψηλών σημείων, η επιχείρηση έχουν «Xingzhu» ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ το εμπορικό σήμα προϊόντων θερμοστατών υψηλών σημείων «Constop», την ετήσιες παραγωγή και τις τάξεις ικανότητας πωλήσεων μεταξύ του καλύτερου στη βιομηχανία.

Weifang Baile Sanitary Ware Co., Ltd.

Η σταθερά έχει 20 προσωπικό διοίκησης, 95 υπάλληλοι εργαστηρίων, 15 τεχνικό προσωπικό, 10 εμπορικό προσωπικό, και περισσότερο από 60% του συνολικού αριθμού των υπαλλήλων με την εκπαίδευση κολλεγίων ή ανωτέρω. Η επιχείρηση έχει εμμείνει με συνέπεια στην αρχή «τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την κοινωνία» και ακολουθεί το επιχειρηματικό πνεύμα «πρωτοποριακός και τολμηρός, της τιμιότητας και της ευθύνης», και εμμένει στην αρχή της «επαγγελματικής υπηρεσίας, πελάτης πρώτα, φήμη πρώτα». Τα τελευταία χρόνια, μέσω της προσεκτικής κατασκευής του πολιτισμού της ακεραιότητας, η επιχείρηση έχει ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα αγοράς της επιχείρησης και έχει παγιώσει την κύρια θέση της αγοράς. Η η ισχυρή ικανότητα παραγωγής της επιχείρησης ισχυρή τεχνική δύναμη και συμπληρώνουν η μια την άλλη, χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο ευφυή εξοπλισμό ανίχνευσης, συμπεριλαμβανομένης της ευφυούς στρόφιγγας θερμοστατικών βαλβίδων. Η μέση καθημερινή παραγωγή είναι περισσότερα από 3.000 σύνολα, και η μέση καθημερινή παραγωγή της ενιαίος-λαβής που αναμιγνύει τα προϊόντα σειράς βαλβίδων έχει φθάσει σε περισσότερα από 4.000 σύνολα. Η επιχείρηση της επιχείρησης έχει επεκταθεί σε όλες τις επαρχίες στη χώρα, και η σταθερή ποιότητά της ήταν καλά - λαμβανόμενος από την κοινότητα, και έχει εκτιμηθεί ως άριστος προμηθευτής από πολλούς χρήστες.

Weifang Baile Sanitary Ware Co., Ltd.

Weifang Baile Sanitary Ware Co., Ltd.

Weifang Baile Sanitary Ware Co., Ltd.

Weifang Baile Sanitary Ware Co., Ltd.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το 2003, ήταν εξειδικευμένο στην κατασκευή των βαλβίδων υδραυλικών, τη μηχανική επεξεργασία, τα πλαστικά προϊόντα, και τα σταθερά προϊόντα εμπορευμάτων θερμοκρασίας υγειονομικά.

 

Τον Αύγουστο του 2013, τα θεμέλια των νέων πράσινων εγκαταστάσεων τέθηκαν. Τώρα έχει μια σύγχρονη οικοδόμηση εργοστασίων 11958,6 τετραγωνικών μέτρων και μιας στρατιωτικής διοικητικής έννοιας.

Weifang Baile Sanitary Ware Co., Ltd.

 

Το 2014, η υγειονομική Co. εμπορευμάτων Conatant, ΕΠΕ καθιερώθηκε στην πόλη Kaiping, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, για να παραγάγει τις ευφυή θερμοστάτες και τα προϊόντα λουτρών υψηλών σημείων.

Weifang Baile Sanitary Ware Co., Ltd.

Χρυσό βραβείο λιονταριών, το συνεταιριστικότερο εμπορικό σήμα αξίας το 2018.

Weifang Baile Sanitary Ware Co., Ltd.

Weifang Baile Sanitary Ware Co., Ltd. Weifang Baile Sanitary Ware Co., Ltd.
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : KSTP

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-7000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Θερμοστατική βαλβίδα μίξης λουτρών για τις πωλήσεις